Susamlı Piliç

0
563

Susamlı Piliç tarifi için Malzemeler :

• 750 g kemiksiz tavuk göğsü

• 2 çorba k. soya sosu

• 1 çorba k. süzme bal

• 1 çay k. zencefıl (isteğe bağlı)

• 2 çorba k. mısırözü yağı

• 2 çorba k. susam

Susamlı Piliç yemeğinin hazırlanışı:

Tavuk etlerini marinatta 2 saat bekletip, üzerlerine susamı serptikten sonra, karıştırın
Izgaranızı yakın. Tavuk parçalarını şişlere geçirin. Bir kez çevirerek yaklaşık 15 dakika ızgarada pişirin.

Şişleri önceden ısıtılmış bir servis tabağına aktararak sıcak olarak servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikSoslu Tavuk
Sonraki İçerikŞerit Piliç

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here