Tantuni

0
671

Tantuni tarifi için Malzemeler :

• 500 gr. dana biftek

• Kimyon

• Kekik

• Pul kırmızı biber

• Tuz

• 30 gr. margarin

Tantuni yemeğinin hazırlanışı:

Eti keskin bir bıçakla çok ince kıyın. Demir veya yapışmaz yüzekli bir tavayı hafifçe yağlayın. Tavanın büyüklüğüne göre eti ikiye veya dörde ayırın.
Kızdırdığınız tavaya her seferinde bir miktar et koyup, devamlı karıştırarak çok kuvvetli ateşte 5 dakika kavurun.

Etlerin tamamını bu şekilde pişirdikten sonra kimyon, kekik, pul kırmızı biber ve tuz serpip servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikSultan Kebabı
Sonraki İçerikTas Kebabı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here