Tavuk Çubukları

0
550

Tavuk Çubukları tarifi için Malzemeler :

• 250 gr. tavuk göğüs eti

• 2 adet domates,

• 1 adet soğan,

• 3 diş sarımsak,

• 3 çorba kaşığı zeytinyağ,

• 1 çorba kaşığı toz şeker,

• Tuz, karabiber, kırmızıbiber.

Tavuk Çubukları yemeğinin hazırlanışı:

Fırını 190 derecede ısıtıp fırın tepsisine yağlı kağıt döşeyin. Tavuk etlerini uzun çubuklar halinde kesip tuz,karabiber ve kırmızıbiber serptikten sonra fırında 10 dk.kadar pişirin.Tavada yağı, soğanı, sarımsağı küçük küçük doğranmış domatesleri sote edin.Sosa karabiber.tuz ve şeker ilave edip ocaktan alın.Fırından çıkarttığınız tavukların üzerine domates sosunu dökerek servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikŞerit Piliç
Sonraki İçerikTavuk Beyti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here