Tavuk Dürüm

0
822

Tavuk Dürüm tarifi için Malzemeler :

• 500 gr. kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü

• 4 diş sarımsak

• 4 çorba kaşığı zeytinyağ

• 1 tatlı kaşığı pulbiber

• Tuz ve karabiber.
Salatası için:

• 3 adet domates

• 1 adet kırmızı soğan

• 2 adet sivribiber

• 4 adet lavaş ekmeği

• 6 yaprak marul

Tavuk Dürüm yemeğinin hazırlanışı:

Tavuk etlerini baharatlarla harmanlayıp bir süre bekletin.Daha sonra fırın ızgarasında kızarıncaya kadar pişirin. Tüm salata malzemesini küçük küçük doğrayıp iyice karıştırın. Lavaş ekmeklerinin içine önce salatayı sonra tavuk etlerini yayıp dürüm şeklinde sararak servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuk Döner
Sonraki İçerikTavuk Graten