Tavuk Kanadı

0
790

Tavuk Kanadı tarifi için Malzemeler :

• 6 adet tavuk kanadı,

• 2 adet patates,

• 1 çorba kaşığı yoğurt,

• 2 adet sarımsak,

• 1 çorba kaşığı salça,

• 2 çorba kaşığı zeytin yağ,

• 1 çorba kaşığı kekik,

• Kırmızıbiber ve tuz.

Tavuk Kanadı yemeğinin hazırlanışı:

Patatesleri soyun dilim dilim doğrayın.Çukurca bir kap içinde yoğurdu,salçayı,dövülmüş sarımsağı,zeytinyağını ve baharatları karıştırın.Tavuk kanatlarını bu karışıma bulayıp fırında pişmesi için fırın poşetine yerleştirin.Fırında 200 derecelik ısıda 20 dk. kadar pişirin.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuk Graten
Sonraki İçerikTavuk Kızartması