Tavuk Pane

0
326

Tavuk Pane tarifi için Malzemeler :

• 2 parça pişmiş tavuk göğsü

• 2 çorba kaşığı un

• 2 çorba kaşığı süt

• 2 yumurta

• Brandy

• Tuz ve karabiber

• Maydanoz

Tavuk Pane yemeğinin hazırlanışı:

Tavukları küçük küpler halinde kesin. Un, süt, yumurta ve birkaç damla brandy ile sulu bir hamur yapın. Kesilmiş tavukları, tuz ve karabiberi ilave edin. Bir kaşıkla karışımı küçük parçalar halinde şekillendirin. Kızgın yağda kızartın. İyice süzüldükten sonra doğranmış maydanozla süsleyerek servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuk Marsala
Sonraki İçerikTavuk Pojorski

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here