Tavuk Rosto

0
607

Tavuk Rosto tarifi için Malzemeler :

• 500 gr. tavuk eti,

• 1 adet soğan,

• 2 adet yumurta sarısı,

• 2 çorba kaşığı bezelye,

• 1 su bardağı patates cipsi,

• Tuz ve karabiber.

Tavuk Rosto yemeğinin hazırlanışı:

Tavuk etlerini robotta kıyma haline getirin. İnce ince kıyılmış soğan,yumurta sarısı,bezelye ve baharatlarla karıştırın.Tavuk kıymasını bu harca buladıktan sonra öğütülmüş cipsi de ilave edin.Tavukları fırın tepsisine koyup 180 derecede 30 dk. kadar pişirdikten sonra dilimleyerek servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuk Pojorski
Sonraki İçerikTavuk Şinitzel

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here