Tavuk Şöleni

0
598

Tavuk Şöleni tarifi için Malzemeler :

• 4 adet tavuk budu,

• 300 gr.mısır gevreği,

• 100 gr,galeta unu,

• 2 çorba kaşığı un,

• 2 adet yumurta,

• 2 diş sarımsak,

• 1 çorba kaşığı süt,

• 1 çorba kaşığı sıvıyağ,

• 1 çay kaşığı tuz,karabiber,

• 1 çay kaşığı kırmızıbiber,

• Kızartmak için sıvıyağ

Tavuk Şöleni yemeğinin hazırlanışı:

Tavuk butlarının dersini çıkartın.Bir kapta sütü, unu, yağı,baharatları ve mısır gevreğini karıştırıp butları bu karışıma iyice bulayın.Kızgın yağda butları kızartın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuk Şinitzel
Sonraki İçerikTavuk Yahnisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here