Tavuk Şöleni

0
644

Tavuk Şöleni tarifi için Malzemeler :

• 4 adet tavuk budu,

• 300 gr.mısır gevreği,

• 100 gr,galeta unu,

• 2 çorba kaşığı un,

• 2 adet yumurta,

• 2 diş sarımsak,

• 1 çorba kaşığı süt,

• 1 çorba kaşığı sıvıyağ,

• 1 çay kaşığı tuz,karabiber,

• 1 çay kaşığı kırmızıbiber,

• Kızartmak için sıvıyağ

Tavuk Şöleni yemeğinin hazırlanışı:

Tavuk butlarının dersini çıkartın.Bir kapta sütü, unu, yağı,baharatları ve mısır gevreğini karıştırıp butları bu karışıma iyice bulayın.Kızgın yağda butları kızartın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuk Şinitzel
Sonraki İçerikTavuk Yahnisi