Tavuklu Kapama

0
475

Tavuklu Kapama tarifi için Malzemeler :

• Yarım kilo tavuk eti,

• 2 çorba kaşığı sıvıyağ,

• 10 adet arpacık soğan,

• 3 adet domates,

• Yarım demet maydonoz,

• 1 tatlı kaşığı sirke,

• Yarım çay kaşığı kimyon,tuz,

• Karabiber,

• Yarım su bardağı su.

Tavuklu Kapama yemeğinin hazırlanışı:

Tencereye kuşbaşı doğranmış tavuk etini ve baharatları koyup iyice harmanlayın.Üzerine arpacık soğanı.küp halinde doğranmış domatesleri,ince kıyılmış maydonozu ve suyu ekleyip 30 dk. pişirin.Sıcak servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTavuklu Dürüm
Sonraki İçerikTavuklu Krep

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here