Terbiyeli Çintar

0
863

Terbiyeli Çintar tarifi için Malzemeler :

  • 500 gr çintar(mantar)
  • 2 yemek kaşığı Salça
  • 1 yemek kaşığı Un
  • 4 diş Sarımsak
  • yarım su bardağı Zeytinyağı
  • Yarım limon suyu
  • Terbiyeli Çintar yemeğinin hazırlanışı:

    Önce çintarlar bir taşım haşlanır, sonra süzülüp doğranır, sonra bir tencerede yağla un biraz pembeleşinceye kadar kavrulur. Salça, sarımsak, limon suyu konur. Biraz kavrulunca içine mantarlar konur ve içine üzerini geçmeden göz kararı su koyulur ve azcık kaynatılır

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikTaze Soğanlı Margarin
    Sonraki İçerikTereyağlı Ispanak

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here