Terbiyeli Çintar(Mantar)

0
817

Terbiyeli Çintar(Mantar) tarifi için Malzemeler :

  • 500 gr çintar(mantar),
  • salça 2 yemek kaşığı,
  • un 1 yemek kaşığı,
  • sarımsak 4 diş,
  • zeytinyağı yarım su bardağı,
  • yarım limon suyu
  • Terbiyeli Çintar(Mantar) yemeğinin hazırlanışı:

    Önce çintarlar bir taşım haşlanır, sonra süzülüp doğranır,sonra bir tencerede yağla un biraz pembeleşinceye kadar kavrulur salça sarımsak limon suyu konur biraz kavrulunca içine mantarlar konur ve içine üzerini geçmeden göz kararı su koyulur ve azcık kaynatılır. afiyet olsun servise hazırdır.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikTaze Soğanlı Margarin
    Sonraki İçerikTereyağlı Ispanak