Ton Balıklı Pizza

0
957

Ton Balıklı Pizza tarifi için Malzemeler :

  • 2 paket pizza hamuru (Marketlerde bulunur)

  • Üst Malzeme İçin:

  • 2 soğan

  • 4 diş sarmısak

  • 370 gr doğranmış domates

  • 3 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri

  • Tuz

  • Karabiber

  • 2 kutu ton balığı

  • 50 gr çekirdeksiz siyah zeytin

  • 200 gr rendelenmiş

  • kaşar peyniri

  • Birkaç yaprak taze fesleğen
  • Ton Balıklı Pizza yemeğinin hazırlanışı:

    Pizza hamurlarını paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Fırını 225 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.
    Soğan ve sarmısağı soyun. Soğanları halka halka, sarmısağı ise küp küp doğrayın. Ton balığının suyunu süzüp parçalara ayırın. Domatesi parmesan peyniriyle karıştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın. Zeytinleri yıkayın.
    Hamurları fırın tepsisine yerleştirip domatesi ikiye bölerek üzerlerine sürün. Ardından malzemeyi yayın. Üzerlerine kaşar peynirini serpin. Pizzaları fırında 20 dakika pişirin. Servis yapmadan önce fesleğen ile süsleyin.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikTeflon Tava Pizzası
    Sonraki İçerikTurkısh Mini Pizza