Vişneli Tavuk Salatası

0
935

Vişneli Tavuk Salatası tarifi için Malzemeler :

  • 2 ADET PİLİÇ GÖĞÜS
  • 2 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
  • 1 ADET SOĞAN
  • 1 TATLI KAŞIĞI BAL
  • 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
  • 1 ADET ELMA
  • 20 ADET VİŞNE
  • 1 ADET KIVIRCIK MARUL
  • Vişneli Tavuk Salatası yemeğinin hazırlanışı:

    Etleri kalın şeritler halinde kesin.Isıtılmış yağa soğanları ilave edin,karıştırarak soğanlar hafif yumuşayıncaya kadar soteleyin. Bal,kekik,elma,vişne ve etleri katıp karıştırmaya devam ederek yaklaşık 10 dakika daha soteleyin. Marul yapraklarının üzerine etleri paylaştırıp tavada kalan suyu gezdirin ve servis yapın.   Alıntı:Ayşe Tüter ile mutfakta 4 mevsim

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikÜÇ KATLI PATATES SALATASI
    Sonraki İçerikYaz Salatası