Yayla Kebabı

0
1014

Yayla Kebabı tarifi için Malzemeler :

  • 10 adet hazır köfte

  • 2 Çorba kaşığı tereyağı

  • 1 Çay kaşığı kimyon

  • 1 Çay kaşığı kırmızıbiber

  • 1 Çay kaşığı karabiber

  • 1 adet pide

  • 2 su bardağı yoğurt

  • 2 Adet domates

  • 2 adet biber
  • Yayla Kebabı yemeğinin hazırlanışı:

    Köfteleri ızgarada çevirerek kızartın. 2 çorba kaşığı Tereyağını tavada eritin, 1 çay kaşığı kimyon, kırmızıbiber ve karabiberi ilave edip karıştırın. Pideleri küçük, küçük doğrayın. Tavaya alıp karıştırın.
    Daha sonra pideleri servis tabağına alın.
    Üzerine 2 su bardağı yoğurdu ekleyin. Köfteleri üçe bölün. Pidelerin üzerine yerleştirin. Domates ve biberleri ızgarada kızartın. Köftelerin yanına koyup, servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikYanardağ Kebabı
    Sonraki İçerikYedigöller Kebabı