Yayla Kebabı

0
745

Yayla Kebabı tarifi için Malzemeler :

  • 10 adet hazır köfte

  • 2 Çorba kaşığı tereyağı

  • 1 Çay kaşığı kimyon

  • 1 Çay kaşığı kırmızıbiber

  • 1 Çay kaşığı karabiber

  • 1 adet pide

  • 2 su bardağı yoğurt

  • 2 Adet domates

  • 2 adet biber
  • Yayla Kebabı yemeğinin hazırlanışı:

    Köfteleri ızgarada çevirerek kızartın. 2 çorba kaşığı Tereyağını tavada eritin, 1 çay kaşığı kimyon, kırmızıbiber ve karabiberi ilave edip karıştırın. Pideleri küçük, küçük doğrayın. Tavaya alıp karıştırın.
    Daha sonra pideleri servis tabağına alın.
    Üzerine 2 su bardağı yoğurdu ekleyin. Köfteleri üçe bölün. Pidelerin üzerine yerleştirin. Domates ve biberleri ızgarada kızartın. Köftelerin yanına koyup, servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikYanardağ Kebabı
    Sonraki İçerikYedigöller Kebabı

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here