Yumurtalı Enginar

0
676

Yumurtalı Enginar tarifi için Malzemeler :

  • 4 enginar
  • 2 kaşık sade yağ
  • 4 yumurta
  • 1 bardak süt
  • 1 demet maydanoz
  • 2 fincan rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz, biber
  • 1 fincan un
  • Yumurtalı Enginar yemeğinin hazırlanışı:

    Enginarları ayıklayıp haşlayın. Servis tabağına alınca, kaynar tuzlu suda haşlanmış yumurtayı üstlerine koyun. Salçasını döküp maydanozla süsleyin. Salçası; unu yağda kavurun. Sararınca süt, tuz, biber katıp pişirin. Kaşar rendesi katıp bir taşım daha kaynatın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikYoğurtlu Börülce
    Sonraki İçerikYüzüklü Taze Fasulye

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here